Als je een fotoshoot boekt bij MarliesvdMeentFotografie ga je akkoord met de volgende voorwaarden afspraken:

 1) Foto's gemaakt door MarliesvdMeentFotografie blijven eigendom van MarliesvdMeentFotografie. Bestanden mogen niet doorverkocht worden gepubliceerd zonder mijn toestemming.
2) Bijsnijden van een andere bewerking over de foto's heen is niet toegestaan,
3) MarliesvdMeentFotografie levert geen originele onbewerkte bestanden ook niet tegen betaling. De ruwe ''negatieven'' bewaart MarliesvdMeentFotografie ongeveer een jaar. De klant is zelf verantwoordelijk voor de ''fotoserie'' goed te bewaren.
4) Bij een fotoshoot kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het uitblijven van een verwachting van een klant. Het kan altijd voorkomen dat niet alle kinderen in de camera kijken van, kinderen niet lekker in hun vel zitten niet willen kijken van lachen. Er wordt altijd gehouden met alle omstandigheden.
5) Tijdens een fotoshoot mag er mee worden gefotografeerd (smartphone)
6) Aangezien de fotostudio in huis verantwoordelijk is voor de ouders die niet op de studio kunnen rennen/spelen. Of niet tegen de achterwand (achtergrond) kunnen leunen. 

7) Fotografie is een kwestie van persoonlijke smaak en uiting van ondernemingen. Als je een fotoshoot boekt gaat Marlies er van uit dat je haar kiest vanwege haar stijl en werkwijze. Dat je je hebt hebt in haar portfolio. Je kunt hier later niet op terug komen.
8) MarliesvdMeentFotografie is niet verantwoordelijk als canvassen en fotoproducten van kleur en kwaliteit dan met het digitale beeld.
9) De fotografe mag haar eigen foto's gebruiken voor marketing. Website up-to-date houden sociale media zakenpagina, visitekaartjes, etc. etc... Wilt u zelf gemaakte foto's publiceren op insta, Facebook of andere sociaal media. Dan graag MarliesvdMeentFotografie erbij vermeld.
10) Bij ziek zijn van de fotografe of van de zijde van de klant wordt de shoot verwijderd verzet. Ook als kindjes ziek zijn (bijvoorbeeld de waterpokken of zwaar verkouden) wordt de shoot nader gepland, zieke kindjes hebben ook absoluut geen zin om op de foto te gaan en is zonde voor het uitgedrukt.
11) Annuleert u een newborn shoot met gelden van €20,00 euro reservering als administratie/annulering kosten. In medische gevallen wordt de aanbetaling uitgevoerd.
12) Het reserveren en annuleren van een fotoshoot gaat 24 uur van tevoren. +/- 2 weken van te voren neem ik contact op over de keuze van fotosetting en overige details. alles op de dag van de goed geregeld is.
13) Een fotoshoot kosteloos annuleren kan tot 48 uur van te voren. . Bij een Cakesmash fotoshoot wordt tevens de Cup-cake/taart in rekening gebracht. Is de fotografe van haar zijde of verhinderd ook dan wordt verwijderd een nieuwe afspraak geboekt.
14) Betaling van een fotoshoot: Op de dag zelf kunt u betalen. Doormiddel van contant of doormiddel van een tikkie. Uiterlijk binnen een week dien t het bedrag op de rekening te staan. De fotoserie en producten worden pas geleverd na betaling. Contant voldoende kan ook laat dit van te voren zelfs weten.


Cadeaubonnen/waardebonnen zijn niet inwisselbaar tegen contanten.


E-mailen
Bellen
Map