Als je een fotoshoot boekt bij MarliesvdMeentFotografie ga je akkoord met de volgende         voorwaarden / afspraken:

 1) Foto's gemaakt door MarliesvdMeentFotografie blijven eigendom van MarliesvdMeentFotografie. Bestanden mogen niet doorverkocht en/of gepubliceerd worden zonder mijn toestemming.
2) Bijsnijden van een andere bewerking over de foto's heen is niet toegestaan,
3)  MarliesvdMeentFotografie bewaard ongeveer een jaar de foto's op een harde schijf. De klant is er zelf verantwoordelijk voor om de ''fotoserie'' goed te bewaren.
4) Bij een fotoshoot kan MarliesvdMeentFotografie niet aansprakelijk worden gesteld voor het uitblijven van een verwachting van een klant. Het kan altijd voorkomen dat niet alle kinderen in de camera kijken, kinderen niet lekker in hun vel zitten of lachen. Er wordt altijd rekening gehouden met alle omstandigheden.
5) Tijdens een fotoshoot mag er mee worden gefotografeerd (smartphone).
6) Bij een bezoek aan mijn fotostudio blijven ouders/begeleiders zelf verantwoordelijk voor hun kinderen. 

7) Fotografie is een kwestie van persoonlijke smaak. Als je een fotoshoot boekt, gaat Marlies er van uit dat je haar gekozen hebt vanwege haar stijl en werkwijze. Haar stijl vind je terug in haar portfolio. Je kunt hier later niet op terug komen.
8) MarliesvdMeentFotografie is er niet verantwoordelijk voor als canvassen en fotoproducten van kleur en kwaliteit afwijken van het digitale beeld.
9) De fotografe mag haar eigen foto's gebruiken voor marketing. Website up-to-date houden sociale media zakenpagina, visitekaartjes, etc. etc... Wilt u zelf gemaakte foto's publiceren op insta, Facebook of andere sociaal media. Dan graag MarliesvdMeentFotografie erbij vermeld.
10) Bij ziek zijn van de fotograaf of van de zijde van de klant wordt de shoot verwijderd of verzet. Ook als kindjes ziek zijn (bijvoorbeeld de waterpokken of zwaar verkouden) wordt de shoot nader gepland, zieke kindjes hebben ook absoluut geen zin om op de foto te gaan.
11) +/- 1 weken voor de geplande afspraak neemt Marlies contact op over de keuze van fotosetting en overige details.
12) Een fotoshoot kosteloos annuleren kan tot 72 uur van te voren. Bij een Cakesmash fotoshoot wordt de Cup-cake/taart in rekening gebracht. Als Marlies noodgedwongen de afspraak moet annuleren dan worden er geen kosten in rekening gebracht.
13) Betaling van een fotoshoot: Op de dag zelf kunt u betalen. Doormiddel van contant of doormiddel van een tikkie. Uiterlijk binnen een week dient het bedrag op de rekening te staan. De fotoserie en producten worden pas geleverd na betaling. Cadeaubonnen/waardebonnen zijn niet inwisselbaar tegen contanten.


E-mailen
Bellen
Map
Instagram